40 års jubilæum

40 års jubilæum

Dette er plakaten fra vores 40 års jubilæumsdag 2013

SIDEN 1973....

MIT NAVN ER CAMILLA LANTZ

Jeg er datter af Ole & Britha og har arbejdet på Cosy Bar siden 1981, hvor jeg som 10 årig fik rengøringstjansen sammen med min bror Frank.

Vi gjorde rent hver mandag, og har altid lært, at vi skal tjene vores egne penge. Siden hen blev jeg så afrydder og startede med at rydde borde til særlige arrangementer som 13 årig.

 

I 1991 begyndte jeg at stå bag baren. Det var en ret vild oplevelse og var indbefattet kæmpe udfordringer. Jeg skulle jo arbejde med min mor, der nærmest var og blev set på, som en dronning af miljøet. Jeg var top bekymret, usikker og nervøs for, om jeg overhovedet magtede opgaven og kunne stå distancen. Men jeg lærte også, at hvis jeg blev den skarpeste, bedste, mest serviceminded og hurtigste, så ville resten nok komme. Så jeg tog arbejdshandskerne på og kastede mig ud i det.

Jeg elsker udfordringer, elsker at stå i en problemstilling der umiddelbart virker umulig og som skal løses.

Jeg er af den overbevisning, at ingen problemer er for store, nogle har bare en længere vej til målet. Hvor der er vilje, er der vej!!!!

 

Jeg sætter kæmpe pris på, at have engagerede medarbejdere på Cosy, sætter pris på indspark, konstruktiv kritik og elsker, når der bydes ind med ideer og tiltag der er tænkt gennemtænkt. Prøver virkelig, at kvitterer med at være lyttende og få dette integreret på Cosy Bar. Jeg er en demokratisk chef, med nogle få, men faste regler. Visse regler kan virke irriterende, andre indlysende. Men man kan være sikker på, at "alle" vores regler ikke er kommet hen over natten, men de er blevet vurderet, vendt og drejet før de bliver eksekveret.

 

Mit mål og fokus på Cosy Bar er GÆSTEN. Alle tanker og gøremål er med henblik på, at skabe de bedste rammer, oplevelser og indtryk for gæsten. På den måde opbygges tillid og følelsen af at være tryg og en del af Cosy Bars historie og kultur. 

Hjertelig velkommen på Cosy Bar.

Camilla Lantz